Find us on Facebook Follow us on Twitter Check out our YouTube Channel
    • SUBSCRIBE

    msd

    872 views
    5 replies
    1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
    • Member since
      March, 2015
    msd
    Posted by N20RON on Monday, August 07, 2017 4:10 PM

    doo pro stock 1000  , dip switch msd , race pak ,   low power ,  eratic low cyl temps , false stuttering , sled has no launch limiter , new bat ,    any ideas ?    tks   ron

    • Member since
      March, 2015
    Posted by N20RON on Friday, August 11, 2017 12:02 PM

    now if i would have posted trumps an idiot id of had at least one reply  lol

    • Member since
      July, 2016
    Posted by Godsthundercat on Friday, August 11, 2017 2:17 PM

    im having the same exact prob mine was runing great then started acting crazy! sounds like its hitting rev limiter and wil not launch! revs perfect!..i have a 900 thundercat triple.

    • Member since
      March, 2015
    Posted by N20RON on Friday, August 11, 2017 3:25 PM

    do u have egt's ?  on one pass the pto will be 300 low , next mag will be ,  seems to bog a touch then take off , revs seem to be spot on 9200  , but it doesnt pull hard ,  almost seems like its either firing late , or weak , gonna start bi passing stuff next time out ,  but im re grounding things now ,  i do have another box ,  does the same with both ,

    • Member since
      August, 2005
    Posted by bman on Saturday, August 12, 2017 8:14 PM

    right idea with the grounds.  egt's have nothing to do with the ignition.  studder on ign wire i think is blue?  can't recall, it goes from switch to ground?  is the high rev limiter set over 10k?  if so studder won't work till 7k.  also check timing with a timing light.  sometimes the what you think the timing is, it can be a degree or 2 lower due to pick up delay.  make sure you check all 3.

    • Member since
      March, 2015
    Posted by N20RON on Monday, August 14, 2017 12:11 PM

    tks ,  we redid all coil connections and added a new ground from the motor to coil jumpers , and that did it , ran great , the stutter was the way the thing was miss firing , it sounded like a stutter , needed a more robust ground , didnt act up till it was under load down the track before we re did conections

    Join our Community!

    Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

    Sign up for our free newsletter

    Users Online

    There are no community member online
    More great sites from Kalmbach Publishing Co.