Find us on Facebook Follow us on Twitter Check out our YouTube Channel
    • SUBSCRIBE

    2003 700 rmk

    1887 views
    1 replies
    1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
    • Member since
      June 2005
    2003 700 rmk
    Posted by Anonymous on Wednesday, January 17, 2007 10:43 PM

     
    Hey guys need some help here. I have a 03 700 rmk,it has 4000 miles.
    ok had it in the shop about 3 weeks ago for a leak in waterpump,they replaced all seals.Rode about 80 miles leakes again,took it back to shop. I bought new seals again and a inner bearing,that they said it had a small rough spot on it.They called today had it back together ran and it. Leaks thru the weep hole once again.What would cause this?They said the ceramic seal had a tear in it last time.Any Thoughts would be greatly appreciated!!

    • Member since
      January 2007
    Posted by Experts on Thursday, February 1, 2007 10:38 AM

    Either the seal was installed improperely or the water pump shaft could be pitted or worn where the seal rides. Replace both seal and shaft to cure the problem.

    Join our Community!

    Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

    Sign up for our free newsletter
    By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.

    Users Online

    There are no community member online
    More great sites from Kalmbach Publishing Co.