Find us on Facebook Follow us on Twitter Check out our YouTube Channel
    • SUBSCRIBE

    Polaris Problems running

    1517 views
    2 replies
    1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
    • Member since
      February 2015
    Polaris Problems running
    Posted by sledneck669 on Friday, February 13, 2015 6:51 AM

    Have 2003 Polaris xc sp edge. start it up,let warm up,take off at high R's and get 5 minutes into ride and  she bogs down to 15-20 mph and won't go any higher. I turn sled off check plugs,have nice tan to them, I wait 5 minutes. start back up and runs great. it'll keep doing that [ 5 on, 5 off]. I have replaced heat sensor, cleaned out fuel tank and filter. cleaned carbs. unpluged trottle  safty switch and still does it. cleaned power valves. 1547 miles on it. running out of ideas.

    • Member since
      May 2006
    • From: lac-st-jean,quebec province
    Posted by scramblered on Saturday, February 14, 2015 2:01 PM

    improper carbs float bowl level,stacked fuel pump,stator can be bad,reeds,gasket leak,heads o-ring...

    what is the compression on that thing.

    -00 hot seat race mods/ flannery ports XCR 800 VES

    • Member since
      July 2005
    • From: Tewksbury Ma..
    Posted by RogerBzXCR on Monday, February 16, 2015 4:07 PM
    are you riding fresh powder?? Check Exhaust outlet for getting plugged up maybe you need a snow deflector to keep you exhaust hole from getting packed??

    Join our Community!

    Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

    Sign up for our free newsletter
    By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.

    Users Online

    There are no community member online
    More great sites from Kalmbach Publishing Co.