Find us on Facebook Follow us on Twitter Check out our YouTube Channel
    • SUBSCRIBE

    08 700IQ wont run

    592 views
    0 replies
    1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
    • Member since
      October 2006
    08 700IQ wont run
    Posted by Big Block on Thursday, January 22, 2009 12:37 PM

    I have a 08 700 cleanfie that won't run.When this first happened. my dash display went dead. all lights go out, then the engie quits. I had a similar problem last year with the MFD, but that was a hand warmer grounding issue, and only the display went out. Now the the display went out, no lights, and then quit.The only way it will run is to power the fuel pump with a small battery, and the machine will run, no lights, no dash display. WhenI unhook battery the machine runs until fuel pressure drops, then quits. My son has an 07 Dragon so I have tried his ECU,V-Reg - capictor -Flywheel. I have disconnected all chassis wiring to isolate the problem. About the only thing I haven't changed is the main harness, and the stator. I ,took it to a dealer they had it a week, said it was a bad relay. Went 2 miles quit again. They dont want it back, they said I have done everything they would do. They think it is the harness. If I was sure that is what it is, I  would buy one. I realize this is a tough one. I am hoping someone had a similar problem. Thanks in advance 

     

    Join our Community!

    Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

    Sign up for our free newsletter
    By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.

    Users Online

    There are no community member online
    More great sites from Kalmbach Publishing Co.