Find us on Facebook Follow us on Twitter Check out our YouTube Channel
    • SUBSCRIBE

    1986 polais indy 400 runs great then shuts down

    439 views
    0 replies
    1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
    • Member since
      November, 2018
    1986 polais indy 400 runs great then shuts down
    Posted by matthew neumann on Monday, November 19, 2018 12:27 PM

    I have a 1986 polaris indy 400 snowmobile that i just took out the other day for our first snow storm. It was running great for the first hour great throttle response and everything then it all of a sudden just cut out and wouldnt start back up. we waited 15 minutes let it cool down andt sprayed starting fluid so we wouldnt pull it a million times it started back up and ran good for the other half of the trip. then on our way back about an hour hour and a half did the same thing again cut out and wouldnt start until cooled down abotu fifteen 20 minutes later and sprayed starting flud. i have a good idea of what it is but want your guys opinion i think its the coils eating up and shutting down what do you guys think?

    Join our Community!

    Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

    Sign up for our free newsletter
    By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.

    Users Online

    There are no community member online
    More great sites from Kalmbach Publishing Co.